Home Twin Towers Verpulverd
Twin Towers
Inhoudsopgave
Verpulverd
Instorten
Restant
Conclusie
Alle pagina's

Restant

Wat Wood het meest verbaast, is dat er zo weinig over is van de gebouwen. Ter illustratie toont ze 2 foto's.

Aan de linkerkant de enorme kolossen en aan de rechterkant wat ervan over is als de rook is opgetrokken. Op het rechterplaatje zie je een brandweerman op de voorgrond. Op de achtergrond staat WTC7 (de hoge toren aan de rechterkant van het gele streepje) voordat deze instortte.

Wat er overbleef van WTC1Wat er overbleef van WTC1

Ook deze foto laat de overblijfselen van WTC1 zien. Ook hier vormt een brandweerman, maar ook de ziekenauto, een goede referentie. Kijk nog een keer naar de enorme torens op het plaatje hierboven. Is het werkelijk mogelijk dat er zo weinig van overblijft?

Ter vergelijking twee foto's van WTC7. Dit is het derde gebouw dat instortte op 11 september 2001. Hierover is veel te doen geweest omdat het veel later instortte en volgens veel deskundigen veel weg heeft van een vakkundige sloop met explosieven.

WTC 7WTC 7

WTC 7, de overblijfselenWTC 7, de overblijfselen

Het is overduidelijk dat de hoop puin van dit gebouw van 47 verdiepingen veel groter is dan die van de 110 verdiepingen van één van de twin towers. Ook kwam er bij deze explosie veel minder stof vrij. Kortom, deze overblijfselen komen meer overeen met de verwachtingen.

Overzichtsfoto, na de rampOverzichtsfoto, na de ramp

Helemaal boven aan WTC7. In WTC6 en WTC5 zijn vreemde diepe gaten geslagen. Op deze foto is ook duidelijk te zien dat het puin van WTC7 veel groffer is dan het puin van WTC1 en WTC2. 

Zoek op deze site

Boekenkast