Home Twin Towers
Onverklaarbaar

Twin Towers

Aan het begin van de 21ste eeuw vindt er een gebeurtenis plaats die de geschiedenis van deze eeuw richting zal geven. Na de 20ste eeuw, met twee wereldoorlogen en een koude oorlog, zal de 21ste eeuw weer een tijd van fanatieke godsdienstoorlogen inluiden.
 
Twin Towers en Bin LadenTwin Towers en Bin LadenOp 11 september 2001 vindt er een gebeurtenis plaats die zijn weerga niet kent. Twee gekaapte vliegtuigen boren zich in de Twin Towers van het World Trade Center. Een ander vliegtuig boort zich in het Pentagon en een vierde vliegtuig stortte neer in de buurt van Shanksville (Pennsylvania).
 
Officieel is dit uitgevoerd door negentien leden van Al Quaida. De multimiljonair Osama bin Laden wordt door de Amerikanen verantwoordelijk gehouden voor de aanslag. Bin Laden heeft deze daad nooit opgeëist, maar er zijn voldoende indirecte bewijzen om een “oorlog tegen terrorisme” te ontketenen.
 
Het eerste doelwit is  Afghanistan en kort daarna wordt Irak aangevallen.
 
Rond het onderwerp zijn veel boeken verschenen en we willen niet alles herhalen wat op andere sites ook is terug te vinden. Wel zullen we ingaan op het onderzoek van Judy Wood en de implicaties van haar conclusies.
 
De centrale vraag die Wood stelt is:
 
“Waar zijn de torens gebleven?”
 

 

Zoek op deze site

Boekenkast